Forsiden Sommarøy
Om Oss Tromsø
Brosjyrer Innerdalen
Kontakt Vikaneset

 Villmarksleiren
 Innerdalstårnet
 Firmatur
 Klassetur
 Åmotan
 Jettespranget
 Aktivitets bursdag
 Toppturer

 

Villmarksleiren (Jakten på Kongsverdet)

Ankomst Villmarksleiren høydepark i Virumdalen ved Innerdalen (ca 20 min. fra Sunndalsøra).

Elementene er hentet fra naturbaserte spenningsaktiviteter og opplevelser. I tillegg har vi aktiviteter der lek, moro og sosialt samvær er hovedinnholdet.

Nå begynner vår tur som vil bli preget av utfordringer, herlig moro og for de som ønsker det opplevelser litt utenom det vanlige.
Vår villmarksleir med høydepark ved elva Ulvåa vil være utgangspunkt og samlingssted for denne "ekspedisjonen". Leiren består av en stor bålplass , sitteplasser, Gamme med plass til 35 personer, Gapahuk og omliggende høydepark og vannaktiviteter med raftingbåter med ulike spennende og morsome utfordringer.

Derfor skulle utgangspunktet være det beste for en uforglemmelig ekspedisjon med spenning, lek og mye moro, som det vil ta flere hundre år før du glemmer!

Etter en tur med ulike opplevelser både høyt og lavt noe som utvilsomt vil skape "liv" i de fleste sammles vi i gamma til en uforglemmelig kveld. Dette er ikke fysisk krevende, men vil kreve gode samarbeidsevner, åpenhet og frisinnet! Det vil da bare bli herlig og spennende å være med. Husk vi vil legge stor vekt på at innholdet blir tilrettelagt etter deres ønsker og behov.

 

 
Antall besøkende: / 1