Ansattportal

Velkommen

Natur og Utfordring tilbyr samhandling og personlig grensesprengning (teambuilding), spenningsaktiviteter (kickoff), lek/moro, nordlys safari, fjelltur, trugetur og villmarksskole for skoleelever.

Elementene er hentet fra naturbaserte spenningsaktiviteter og opplevelser. I tillegg har vi aktiviteter der lek, moro og sosialt samvær er hovedinnholdet.

Vi kan nevne kunder som Håndballandslaget for damer, deltakere fra 71 grader Nord, næringslivet, offentlige etater, idrettslag samt skoleklasser fra hele landet.

Sommarøy aktivitetspark

Våre aktiviteter og kurs arrangeres hele året i vår godkjente aktivitetspark ved Sommarøy Arctic Hotell.

Avstanden fra Tromsø sentrum til Sommarøy Arctic Hotell er 55 km. Sommarøy er en naturperle med Atlanterhavet som nærmeste nabo. Store kontraster i naturen og et mangfold av nordnorske kysttradisjoner preger stedet.

Det tar 15 minutter å gå fra overnattingsted til vår aktivitetspark.
Vi har kunder er fra 5 til 75 år.
Vårt hovedfokus er samhandlings aktiviteter.
Et eksempel på en av våre mange samhandlings aktiviteter er at gruppen på 8 personer skal lage et kvadrat av et tau der de har mørke briller på. Her ser deltakeren ingen ting og kommunikasjon er viktig. Vi har 10- 12 ulike slike oppgaver der kun en eller to av aktivitetene er i blinde. Kan nevne også at vi har pil og bue som en annen aktivitet.

Priser

Vi kan tilby dere samhandlingsaktiviteter med spenningsaktiviteter til kr. 700,- pr person i to timer.
Dersom dere ønsker samhandling uten spenningsaktiviteter er prisen kr. 400,- pr. person i to timer.
Villmarksskole for elever koster kr. 400,- pr elev.

Ta kontakt for mer informasjon.

Hilsen Magne Moen

Kontakt

Fyll ut skjemaet og vi tar kontakt med deg så raskt som mulig.

Firma:
Navn:
Telefon:
Epost:
Når:

Kommentar:

Gi ditt samtykke til lagring og behandling av mine kontaktopplysninger i dette skjemaet.PersonvernerklæringOm Magne Moen

Idrett og friluftsliv har vært av stor interesse for Magne i tidlig alder. Når han var 14 år flyttet hans familie fra Drammen til Tovik, utenfor Harstad, noe som satte sving i interessen for natur og idrett. Med den storslåtte Nord Norske naturen, ble det mange jaktturer på fjellene i nærområdet, samt lakse og fluefiske i vann og elevvassdrag. Av idrett har det vært mye, men sykling lå hans hjerte nærmest. I årene han drev med sykling, rakk Magne å bli Kretsmester, Nord Norsk og Kalott-mester i sykling. Så kom tiden da militæret innhentet han. Han var blant annet i Hans Majestets Kongens Gardes Drilltropp og erfaring som offiser i forsvaret. Ikke nok med det, så var han 6 år som kursholder for soldater i forsvaret.

Så kom året 2000, som ble et vendepunkt i hans karrière. Han startet Natur og Utfordring på Sommarøy. Gjennom 18 år har ca 50 000 deltakere vært på samhandlings aktiviteter hos hans firma. Bedrifter, organisasjoner og skoleklasser har gjennomført grensesprengende aktiviteter der de fikk oppleve nye sider ved seg selv, kolleger og sine medelever.

Av toppturer å nevne, så har han besteget:

2003 - Svolværgeita, 300 moh
2007 - Breithorn i Sveits, 4162 moh
2009 - Kilimanjaro, Lemoshoruten
2011 - Kilimanjaro, Machameruten
2011 - Stetind, 1392 moh
2011 - Kilimanjaro, Machameruten
2012 - Kilimanjaro, Machameruten
2012 - Kilimanjaro, Machameruten
2013 - Kilimanjaro, Machameruten
2014 - Kilimanjaro, Machameruten
2015 - Kilimanjaro, Machameruten
2016 - Kilimanjaro, Machameruten

Og litt mer nede på landjorda har Magne padlet elva Kara sjokka i 2010. Ja dette er noe av det Magne har drevet med, og som gjør han til en allsidig turleder. De erfaringene han har ervervet seg i årenes løp, har vært med og gitt han en meget høy kompetanse som turleder til Kilimanjaro.

Av Tove Moen

2012 © Natur og Utfordring AS